Bygg en business du og dine kunder vil elske!  

 

Strategiene som får deg igjennom motgang og vanskelig tider

 

Virksomheter legges ned en etter en. Flere år med pandemi og krig i Europa skaper uro. Strømregningene skyter i været og rentene øker. Dette er en realitet vi alle må ta inn over oss. For å overleve, må du for alvor brette opp ermene og gjøre alt du makter får å øke inntektene og lose bedriften din gjennom vanskelige tider.


Undervisningen i Hospitality Stories hjelper deg med det!


Mer enn noen gang, trenger du et nettverk av ildsjeler og solide rådgivere ved din side.


Min visjon er å gjøre deg GOD. Av hele mitt hjerte. Jeg har bygget opp en portal som tar  servicenæringens utfordringer på alvor. Mitt høyeste ønske er at du føler deg tryggere i rollen og bedre rustet til å håndtere motgang og utfordringer.

 

Hospitality Stories er en portal for deg som har drivkraft og som er motivert til å løfte bedriften slik at du tjener penger og lykkes med virksomheten din.  Jeg gir deg tilgang til strategier og ressurser – dyktige mennesker som heier på deg og hjelper deg til å nå målet ditt.

 

Varmt velkommen til Hospitality Stories,

 

Hilsen Kari

 

JA, slipp meg inn!

Alle strategier og verktøy du trenger for å få kontroll og skape vekst

 
Hospitality Stories er en medlemsportal som tilbyr direktører, ledelse og salg-og markedsansvarlige nyttig og inspirerende innhold de kan bruke i hverdagen, og når de skal kommunisere og bygge merkevaren.

Bli med i Hospitality Stories, og få kunnskapen og nettverket du trenger for å ta ditt servicekonsept til neste nivå!

I Hospitality Stories jobber vi med alt fra merkevareutvikling, menneskene, profil & identitet, kommunikasjon, konseptutvikling, gjesteopplevelser, fysisk utforming og lojalitet. 

Vil du være med?

Dette får du når du melder deg inn i Hospitality Stories!

Minitrening/kurs

Jevnlig får du en video, fullpakket med konkrete strategier og råd. Her går vi rett på sak og deler akkurat det vi mener du bør vite og kunne om det aktuelle temaet. 

Ressurs

Det å gjøre trumfer kunnskap - hver eneste dag - hele uken. Derfor får du verktøy og ressurser som hjelper deg med å gjøre og innføre det vi jobber med. Det kan være en mal, arbeidsbok, sjekkliste eller noe annet. 

Live Q & A

Du kan få tilbakemelding på dine planer og det du jobber med, og stille oss spørsmål direkte på livesending hver måned. Alle livesendingene blir lagret, du får også tilgang til tidligere sendinger.

Fagprat/intervju

Vi inviterer ofte til et intervju eller vi har en god fagprat med en spennende profil eller entusiastisk reiselivsprofil, relatert til aktuelle tema. Her blir det både læring og inspirasjon å hente!

Resultatorientert Community

Som medlem i Hospitality Stories får til tilgang til en lukke facebookgruppe. Her kan du stille spørsmål, hente inspirasjon og knytte gode kontakter - alt etter eget ønske og behov! Alle samarbeidspartnere er aktive i gruppen. Gull verdt spør du oss!

 

Tilbud på 1:1 rådgivning og studiotjenester

Ønsker du å gå i dybden på et tema og få 1:1 veiledning fra meg eller en av mine partnere, få skrevet en tekst, trenger du hjelp til noe grafisk, oppgradere bildebanken eller behov for en rebranding så vil jeg og mine gode samarbeidspartnere gi deg et godt tilbud. Du får tilgang på kvalitetssikret fagkompetanse og det i seg selv er allerede verdsatt av flere medlemmer. 

Hospitality Stories er delt opp i syv ulike nivåer 

Steg for steg viser vi deg den smarte veien. Nytt innhold fylles på jevnlig og det ligger allerede masse å venter på deg. Målet er at du kan implementere alt du lærer direkte til egen bedrift, når det passer for deg. 

1. Din Historie

Din historie ligger i hjertet av alt du gjør!
Din historie må være klar og tydelig, vekke følelser og ha verdi for kunden. Alt starter med hvem du er, formålet og posisjonen du skal ta. 

Historien er som en gylden tråd som forbinder alle komponentene i konseptet ditt, derav viktigheten av å ha et klart bilde av det før du jobber med resten.

 

2. Menneskene

Du selger kanskje et rom og en frokost, men gode relasjoner er det virkelige gullet!
Vi snakker målgrupper, partnere og om å ha med de rette folka. 

3. Ditt fysiske produkt

Hva opplever gjesten og er opplevelsen i tråd med din overordnede historie? Vi skal snakke om soneinndeling og gjesteflyt, i likhet med interiør og design.

4. Identitet

I denne kategorien skal vi jobbe med "look & feel". Det betyr alle de grafiske, verbale og sanselige aspektene ved et servciekonsept.

5. Gjesteopplevelsen

Hvilke opplevelser skal du tilby? Og hvilke tjenester vil gi ekstra verdi til gjesteopplevelsen? Og hvordan jobbe med kvalitetsforbedringer?

 

6. Innhold og kommunikasjon

Innhold er kanskje den viktigste enkeltfaktor for å lykkes på digitale flater og ofte et forsømt område. Hvordan engasjere målgruppene dine året rundt? 

7. Kanalvalg

Historien din fortjener å bli hørt. Sørg for at du benytter de riktige kanalene. Vi skal selvfølgelig ta for oss digitale kanaler, men også «live» aktiviteter og events som din bedrift kan benytte seg av for å få satt historien om merkevaren ut i livet.

DETTE SIER MEDLEMMENE

Tone Herigstad, tidl. Hotelldirektør for Eilert Smith Hotel, Stavanger.

Jeg meldte meg inn i Hospitality Stories for påfyll og ny læring. Kari er meget kunnskapsrik, entusiastisk og alltid oppdatert på de siste trender innen hotell- og service yrket. Det fine med Hospitality Stories er at all informasjon finnes online og tilgjengelig når det passer meg. Det er en god kombinasjon av informasjon i forskjellige formater og påfølgende oppgaver. Alt er bygget opp på en veldig strukturert og fin måte og er et godt arbeidsverktøy. Kari er en dyktig kommunikator og god til å se helheten. Jeg er veldig glad for at jeg har blitt kjent med Kari og får lære av henne.

Maria Johansen, Vengsøy Rorbuer

Så glad for at jeg ble en del av Hospitality Stories. Her har jeg allerede lært en hel del og sett på bedriften min med nye øyne. Jeg har satt meg noen nye mål på bakgrunn av det som Kari har tatt opp. Kari er alltid flink å formidle både i portalen og i samtaler. Hennes lange erfaring er jeg så glad for å lære og dra nytte av. Jeg gleder meg til fortsettelsen. 

Hei, jeg er Kari!

Jeg er superentusiastisk for å få introdusert deg for Hospitality Stories, medlemsportalen som skal hjelpe ambisiøse hotell-, restaurant, og reiselivsentusiaster med å ta drømmen om en levedyktig bedrift til en attraktiv, bærekraftig og lønnsom virkelighet. 

Jeg har 25 års erfaring fra hotellbransjen. I 2016 etablerte jeg Hasselknippe AS , og har siden den gang hjulpet hoteller og bedrifter i hele Norge med å bli mer tydelig og synelig. 

Nå håper jeg at jeg kan gjøre det samme for deg!

PS. Jeg har opparbeidet et solid nettverk med fagpersoner med spisskompetanse innen ulike fagfelt, som du som medlem vil kunne dra nytte av 🥳

Så...

Kjenner du at du har lest nok, og er klar for å bli med i Hospitality Stories? Slik at du kan få;

📌 Klarhet og innsikt
- og ro i sjelen om at du får gjort de riktige oppgavene i riktig rekkefølge?

📌 Et tydelig konsept og sterk merkevare
- gjennom strategiene og ressursene du får for å skape en business både du og kundene dine vil elske?

📌 Resultater
- gjennom et fora der vi utelukkende er opptatt av din suksess. Et fora der vi jobber strategisk og strukturert. Der du får innsikt, klarhet og kreative sparringspartnere som vil backe deg og din business?

 

Jobb når du vil - hvor du vil!

Alt foregår digitalt så du kan gjøre alt i ditt eget tempo.

Du kan gå gjennom temaene og materiellet vi sender deg hver uke, etter som de lanseres i portalen, eller du kan ta det roligere og jobbe etter egen tidsplan.

Vi vet alt om hvor altoppslukende drift kan være.

Vår visjon er å gjøre DEG god!

Hospitality Stories kan ta deg raskere og mer effektivt til målet ditt, og spare deg for både tid og penger.
Vi har alle lang erfaring fra hotell-og reiseliv, og til sammen hjulpet hundrevis av bedrifter innen hvert vårt fagfelt.
Det ville være en ære å få jobbe med deg også! 

JA, jeg er med!

Ofte stilte spørsmål: 

Hva venter du på?

Vi venter på deg på innsiden! 

Månedlig pris

kr 699

Ingen bindingstid

Dette får du som medlem:

 •  Kurs og minitreninger
 • Verktøy og Ressurser (sjekklister, arbeidsark, guider osv)
 • Månedlig spørretime 
 • Fagintervjuer
 • Tilgang til min hjelp og sparring med andre i lukket Facebookgruppe
 • Tilbud på studiotjenester og 1:1 rådgivning 
BLI MED NÅ

Årlig - beste pris

kr 6.990 inkl. mva

Dette får du som medlem:

 • To måneder gratis medlemskap
 • Kurs og minitreninger 
 • Verktøy og Ressurser (sjekklister, arbeidsark, guider osv)
 • Månedlig spørretime
 • Fagintervjuer
 • Tilgang til min hjelp og sparring med andre i lukket Facebookgruppe
 • Tilbud på studiotjenester og 1:1 rådgivning
BLI MED NÅ

Elise og Marius, Til Elise fra Marius

Vi valgte å jobbe med Hasselknippe på bakgrunn av den enorme erfaringen og kompetansen fra reiselivet. Vi så at Kari kunne hjelpe vår lille bedrift videre og få et større fokus på markedsføring. Kari startet som mentor via Innovasjon Norge sin ordning for oss, og siden vi var så fornøyde med resultatet og effekten fortsatte vi samarbeidet etter mentorordningen var avsluttet. Vi har fått konkrete løsninger som fungere særdeles godt for vår lille bedrift. En stor takk fra Marius og Elise.

Kate G. Ellefsen, Grini Hjemmebakeri

Jeg er veldig fornøyd med jobben Kari Hasselknippe har gjort. Hun har fått meg til å tenke stort, se nye muligheter og lært meg verdien av å bygge en sterk merkevare. Hasselknippe har god strategisk kompetanse og et fantastisk nettverk med dyktige samarbeidspartnere som har bistått med gjennomføring.  Jeg vil gi Kari en stor del av æren for at jeg er stoltere enn noen gang og tør å kalle meg Norges mest profilerte kransekakebaker!

Anne Randi Farnes, Dragsvik Fjordhotell

«Eit par ord til deg Kari som var den personen som hadde akkurat det budskapet og den formidlingen som eg var på leit etter da eg fant deg. Tusen takk! For meg er du og Hospitality Stories gull verdt!"